Toiminta

Säynätsalon Päijännepartion viikkotoiminnassa pyörii tällä hetkellä kaksi ryhmää – sudenpennut ja seikkailijat. Ryhmiin otetaan pienellä varauksella uusia jäseniä! Tarvitsemme aikuisia ryhmien toiminnan tukemiseksi – innostu uudesta ja lähde mukaan toteuttamaan upeaa harrastusta saarten lapsille!

Viikkotoiminta perustuu partion kasvatustavoitteiden mukaiseen partio-ohjelmaan. Suunnittelemme jokaiseen toimintakauteen ohjelmaa niin, että samalla suoritamme jonkun taitomerkin.

Tämän hetkiset ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin. Katso tarkemmin ikäkausien kohdalta.

Tule mukaan toimintaan!

Lippukuntamme kaipaa uusia jäseniä. Jokaiselle löytyy tehtävää oman kiinnostuksen mukaisesti. Voit tulla apuohjaajaksi, retkelle mukaan, leirikokiksi, kyytien tarjoajaksi, hallinnollisiin tehtäviin…

Partiossa ei tarvitse osata ”partiota” ennestään. Sujahdat mukaan ja opit yhdessä muiden kanssa. Partio tarjoaa koulutusta ja tukea. Partio-ohjelma tarjoaa valmiin sisällön toimintavuoteen. Yhdessä olemme enemmän!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lippukunnan johtajistoon.

Mukaan partion jäseneksi

Partion jäseneksi liitytään silloin kun harrastus päätetään aloittaa. Harrastusta saa kokeilla kolme toimintakertaa, jonka jälkeen perheessä tehdään päätös. Jäseneksi pääsee täyttämällä jäsenhakemuksen. Hakemus tulee lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalle, joka hyväksyy hakemuksen tai on teihin erikseen yhteydessä – esimerkiksi silloin kun ryhmä on jo niin täynnä, ettei uusia voida ottaa heti mukaan.

Partio on edullinen harrastus. Vuosimaksu on n. 65€ ja se kattaa viikkotoiminnan, pääsyn leireille ja retkille, partiovakuutuksen ja jäsenlehdet. Lippukunta veloittaa lisäksi pienen korvauksen leirien ja retkien ruokamaksua ja materiaalimaksuja (esim. partiokirjat, huivi).

Partion jäsenenä saat alennusta Scandinavian Outdoor:sta sekä Partioaitasta.

Tutustu partioon

Lue lisää partio-ohjelmasta.

Tutustu partioon partio.fi-sivulla.